top of page

HUAYUAN TOP 10

png-image_edited.png
bbq lamm_edited.png

​老北京炙子烤羊肉

ZHIZI KAOROU

Lamm nach traditioneller Beijinger Art mit Kreuzkümmel, Sesam, Erdnüsse, Lauch, Zwiebeln & Chili auf Grillplatte.

 

Lamb after tradtional Beijing style with cumin seeds, sesame seeds, peanuts, leek, onions & chili served on the grill plate.

png-image_edited.png

​左宗棠鸡

GENERAL TSO CHICKEN

Frittiertes Poulet mit einem Geschmack von sauer, süss & scharf, benannt nach dem berühmten General Tso Tsung-Tang aus der späten Qing-Dynastie.

Deep-fried chicken with a taste of sour, sweet & spicy, named after the famous General Tso Tsung-Tang in the late Qing Dynasty.

png-image_edited.png
IMG_4631 Kopie_edited.png

​芒果黑椒鸭

MANGO PEPPER DUCK

Frittierte Entebrust an Schwarzpfeffersauce mit Mango

Deep-fried duck breast in black pepper sauce with mango.

png-image_edited.png
imperial ribs_edited.png

​黑醋排骨

IMPERIAL RIBS

Geschmorte Spareribs an Zucker-Schwarzessig Sauce

Braised spare ribs in sugar-black vinegar sauce

png-image_edited.png
tianjin beef_edited.png

杏鲍菇蒜子黑椒牛

TIANJIN BEEF

Gebratenes Rindfleisch mit Kräuterseitlinge & Knoblauch an Schwarzpfeffersauce

Stir-fried beef with king trumpet mushroom & garlic in black pepper sauce

糖醋鲈鱼

TANG TSU YÜ

 

Frittierter Wolfsbarsch süss-sauer nach Shandonger Art (ca. 900g. Vorbestellung erwünscht)

Deep-fried sea bass sweet & sour after Shandong style (around 900g. Pre-order desired)

png-image_edited.png

口水鸡

FIVE ELEMENT CHICKEN

 

Poachiertes Poulet mit einem Geschmack von sauer, süss, bitter, scharf & salzig (kalt serviert, mit Knochen)

Poached chicken with a combined taste of sour, sweet, bitter, spicy & salty (served cold, with bones)

png-image_edited.png
devil chicken new_edited.png

​花椒辣子鸡

DEVIL CHICKEN

 

Frittiertes Poulet mit Chili, Sichuan Pfeffer & Erdnüsse (betäubend & sehr scharf)

Deep-fried chicken with chili, Sichuan pepper & peanuts (numbing & very spicy)

png-image_edited.png
lady pork004_edited.png

老式东北锅包肉

LADY PORK

 

Frittiertes Schweinsnierstück an Zucker-Essig Sauce nach Dongbei Art

Deep-fried pork loin in sugar vinegar sauce after Dongbei style

png-image_edited.png
thumbnail_C52507B6-086E-4E66-89C9-41C890

华苑红烧肉

RED PORK BELLY

 

Geschmorter Schweinebauch mit Kandiszucker, Sternanis, Sojasauce & Chili

Braised pork belly with rock sugar, star anis, soysauce & chili

miyishiweitian.png

EAT WELL, ALL IS WELL

SUBSCRIBE TO HUAYUAN

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get the most updated information on our activities and new dishes.

Vielen Dank, dass Sie unseren Newsletter abonniert haben!

CURRENT OPENING HOURS

Mon                                   closed

Tue - Fri                    11:30 - 14:00

Tue - Sun                  18:00 - 22:30

Warm kitchen lunch till 13:30

Warm kitchen dinner till 21:00

HUAYUAN IN FISCHERMÄTTELI

Holligenstrasse 70, CH-3008 Bern

Tel: +41 31 381 37 89

Email: info@fischermaetteli.ch

WE ACCEPT FOLLOWNG

PAYMENT METHODS

kk1 2023.png
© 2012 - 2024 HUAYUAN
  • Tripadvisor
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page