top of page

华苑必吃榜

png-image_edited.png
bbq lamm_edited.png

​老北京炙子烤羊肉

ZHIZI KAOROU

Lamm nach traditioneller Beijinger Art mit Kreuzkümmel, Sesam, Erdnüsse, Lauch, Zwiebeln & Chili auf Grillplatte.

 

Lamb after tradtional Beijing style with cumin seeds, sesame seeds, peanuts, leek, onions & chili served on the grill plate.

png-image_edited.png

​左宗棠鸡

GENERAL TSO CHICKEN

Frittiertes Poulet mit einem Geschmack von sauer, süss & scharf, benannt nach dem berühmten General Tso Tsung-Tang aus der späten Qing-Dynastie.

Deep-fried chicken with a taste of sour, sweet & spicy, named after the famous General Tso Tsung-Tang in the late Qing Dynasty.

png-image_edited.png
IMG_4631 Kopie_edited.png

​芒果黑椒鸭

MANGO PEPPER DUCK

Frittierte Entebrust an Schwarzpfeffersauce mit Mango

Deep-fried duck breast in black pepper sauce with mango.

png-image_edited.png
imperial ribs_edited.png

​黑醋排骨

IMPERIAL RIBS

Geschmorte Spareribs an Zucker-Schwarzessig Sauce

Braised spare ribs in sugar-black vinegar sauce

png-image_edited.png
tianjin beef_edited.png

杏鲍菇黑椒牛

TIANJIN BEEF

Gebratenes Rindfleisch mit Kräuterseitlinge & Knoblauch an Schwarzpfeffersauce

Stir-fried beef with king trumpet mushroom & garlic in black pepper sauce

糖醋鲈鱼

TANG TSU YÜ

 

Frittierter Wolfsbarsch süss-sauer nach Shandonger Art (Vorbestellung erwünscht oder

Wartezeit von ca. 45 Minuten)

Deep-fried sea bass sweet & sour after Shandong style (Pre-order desired, or waiting time of appr. 45 minutes)

png-image_edited.png

口水鸡

FIVE ELEMENT CHICKEN

 

Poachiertes Poulet mit einem Geschmack von sauer, süss, bitter, scharf & salzig (kalt serviert, mit Knochen)

Poached chicken with a combined taste of sour, sweet, bitter, spicy & salty (served cold, with bones)

png-image_edited.png
devil chicken new_edited.png

​花椒辣子鸡

DEVIL CHICKEN

 

Frittiertes Poulet mit Chili, Sichuan Pfeffer & Erdnüsse (betäubend & sehr scharf)

Deep-fried chicken with chili, Sichuan pepper & peanuts (numbing & very spicy)

png-image_edited.png
lady pork004_edited.png

老式锅包肉

LADY PORK

 

Frittiertes Schweinsnierstück an Zucker-Essig Sauce nach Dongbei Art

Deep-fried pork loin in sugar vinegar sauce after Dongbei style

png-image_edited.png
IMG_6062_edited.png

华苑红烧肉

RED BRAISED PORK BELLY

 

Geschmorter Schweinebauch mit Kandiszucker, Sternanis, Sojasauce & Chili

Braised pork belly with rock sugar, star anis, soysauce & chili

西湖酥醋鱼

WEST LAKE VINEGAR FISH

 

Frittierter Wolfsbarsch an Essig Sauce mit Ingwer nach Hangzhou Art. (Vorbestellung erwünscht oder Wartezeit von ca. 45 Minuten)

Deep-fried sea bass in vinegar sauce with ginger after Hangzhou style. (Pre-order desired, or waiting time of appr. 45 minutes)

bottom of page