top of page

华苑必吃榜

png-image_edited.png
bbq lamm_edited.png

​老北京炙子烤羊肉

ZHIZI KAOROU

Lamm nach traditioneller Beijinger Art mit Kreuzkümmel, Sesam, Erdnüsse, Lauch, Zwiebeln & Chili auf Grillplatte.

 

Lamb after tradtional Beijing style with cumin seeds, sesame seeds, peanuts, leek, onions & chili served on the grill plate.

png-image_edited.png

​左宗棠鸡

GENERAL TSO CHICKEN

Frittiertes Poulet mit einem Geschmack von sauer, süss & scharf, benannt nach dem berühmten General Tso Tsung-Tang aus der späten Qing-Dynastie.

Deep-fried chicken with a taste of sour, sweet & spicy, named after the famous General Tso Tsung-Tang in the late Qing Dynasty.

png-image_edited.png
IMG_4631 Kopie_edited.png

​芒果黑椒鸭

MANGO PEPPER DUCK

Frittierte Entebrust an Schwarzpfeffersauce mit Mango

Deep-fried duck breast in black pepper sauce with mango.

png-image_edited.png
imperial ribs_edited.png

​黑醋排骨

IMPERIAL RIBS

Geschmorte Spareribs an Zucker-Schwarzessig Sauce

Braised spare ribs in sugar-black vinegar sauce

png-image_edited.png
tianjin beef_edited.png

杏鲍菇蒜子黑椒牛

TIANJIN BEEF

Gebratenes Rindfleisch mit Kräuterseitlinge & Knoblauch an Schwarzpfeffersauce

Stir-fried beef with king trumpet mushroom & garlic in black pepper sauce

糖醋鲈鱼

TANG TSU YÜ

 

Frittierter Wolfsbarsch süss-sauer nach Shandonger Art (ca. 900g. Vorbestellung erwünscht)

Deep-fried sea bass sweet & sour after Shandong style (around 900g. Pre-order desired)

png-image_edited.png

口水鸡

FIVE ELEMENT CHICKEN

 

Poachiertes Poulet mit einem Geschmack von sauer, süss, bitter, scharf & salzig (kalt serviert, mit Knochen)

Poached chicken with a combined taste of sour, sweet, bitter, spicy & salty (served cold, with bones)

png-image_edited.png
devil chicken new_edited.png

​花椒辣子鸡

DEVIL CHICKEN

 

Frittiertes Poulet mit Chili, Sichuan Pfeffer & Erdnüsse (betäubend & sehr scharf)

Deep-fried chicken with chili, Sichuan pepper & peanuts (numbing & very spicy)

png-image_edited.png
lady pork004_edited.png

老式东北锅包肉

LADY PORK

 

Frittiertes Schweinsnierstück an Zucker-Essig Sauce nach Dongbei Art

Deep-fried pork loin in sugar vinegar sauce after Dongbei style

png-image_edited.png
thumbnail_C52507B6-086E-4E66-89C9-41C890

华苑红烧肉

RED PORK BELLY

 

Geschmorter Schweinebauch mit Kandiszucker, Sternanis, Sojasauce & Chili

Braised pork belly with rock sugar, star anis, soysauce & chili

miyishiweitian.png

ESSEN GUT, ALLES GUT

訂閱華苑NEWSLETTER

訂閱我們的Newsletter,及時獲得我們的活動和菜餚新動向。

感謝您的訂閱!

最新營業時間

周一                                                 休息

周二至周五                        11:30 - 14:00

周二至周日                        18:00 - 22:30
中午熱食開放至 13:30

​晚上熱食開放至 21:00

華苑酒家

Holligenstrasse 70, CH-3008 Bern

電話: +41 31 381 37 89

電郵: info@fischermaetteli.ch

我們接受以下付款方式

kk1 2023.png
© 2012 - 2024 華苑酒家
  • Tripadvisor
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page